- Hyvin hoidettu katto pitää talosi kuivana ja terveenä! -

Katon kuntoon kannattaa aina panostaa, sillä se on ehkäpä tärkein yksittäinen talon kuntoon vaikuttava asia - vuotava katto tuhoaa talon nopeastikin! Teemme kaikenlaiset kattohuollot pesuista pinnoituksiin.

Kun katto huolletaan säännöllisesti puhdistaen ja pinnoittaen pidentyy sen käyttöikä merkittävästi! Teemme kattojen pesut, maalaukset, pinnoitukset ja Pisko-kattoturvatuotteiden asennukset omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin sekä teollisuus- ja liikekiinteistöihin.

ico kattohuollot 10vuoden kokemukseslla   ico luotettava kumppani   ico rala patevyys   ico suomalaista palvelua

Ammattitaitoiset kattohuollot kaikenlaisille katoille:

  • Tiilikatoille

    Tärkein tiilikattoa heikentävä tekijä on sen rapautuminen, joka johtuu tiilen pinnalla kasvavasta sammalesta tai jäkälästä. Kasvien juuret tunkeutuvat tiilen sisään ja rapauttavat sitä. Tiilikaton pesu korkeapainepesurilla, suoja-ainekäsittely sekä uudelleenmaalaus auttavat tiiltä kestämään vaativissakin sääolosuhteissa. Samalla myös katon ulkonäkö paranee, ja kattoremontin tarve siirtyy vuosilla eteenpäin!

  • Peltikatoille

    Peltikatto tunnetaan helppohoitoisena katemateriaalina. Kuitenkin sekin tulee uudelleenmaalata 10-15 vuoden välein, ettei vanha maalipinta ehdi kulua ja peltipinta tule esiin sään armoille. Peltikaton käsittelyyn kuuluu vaurio- ja ruostepaikkojen kartoittaminen ja korjaus, puhdistus pesuaineella, pesuaineiden huolellinen huuhtelu sekä uudelleenmaalaus.

  • Huopakatoille

    Huopakaton suurimmat viholliset ovat sammalkasvustot sekä auringonvalo, jotka heikentävät huonosti hoidetun huopakaton pintaa nopeasti. Koska huopakaton pinta on karhea, on se erittäin otollinen sammalkasvustoille. Pinnan karheudesta johtuen myös katon pesu on tehtävä ammattitaidoilla. Pesty huopakate käsitellään biohajoavalla kasvustonestoaineella.

Ota yhteyttä, niin laitetaan kattosi kuntoon!

ico coating source ico hartman ico hh ico isopaint ico pisko ico teknos ico tikkurila ico wurth